10 savjeta kako si dati najbolju priliku za uspjeh na prvom spoju

Recimo da ste u posljednjih nekoliko tjedana komunicirali s nekim od vas putem e-pošte i nekoliko telefonskih razgovora. Očigledna je “telefonska kemija” i postoji obostrani interes za upoznavanje. Oboje se slažete da se sastanete osobno – sada za trenutak istine!

1. Vizualizirajte uspjeh: Razmislite o svojim prekrasnim osobinama, a ne o svojim manama. Napravite popis svojih vrijednosti, vještina, talenata, interesa i „srca“. Ostavite sve svoje negativne misli kod kuće.

2. Držite svoja očekivanja pod kontrolom: ne počnite zamišljati sebe boljim na prvom spoju. Postavite si ova 3 pitanja: Sviđa li mi se ta osoba? Teče li razgovor lako jedan s drugim? Postoji li kakva privlačnost? To je to. Ako na ova pitanja odgovorite potvrdno, budite otvoreni za ponovni susret s osobom.

3. Obucite se prikladno za spoj: budite uredni, njegovani i u ležernoj odjeći. Nemojte dolaziti u majici i trapericama za muškarce i žene, nemojte dolaziti odjeveni da ubijete izgledajući pretjerano seksi kao da idete u noćni klub. Nastojte izgledati kao momak ili djevojka iz susjedstva i netko koga bi valjalo dovesti kući svojim roditeljima.

4. Budite spremni za raspravu o pet općih tema: Pripremite popis tema kao što su aktualni događaji; predmet osobnog interesa kao što su vaše volonterske aktivnosti, vaš rad ili vanjski radni interesi; sve knjige koje čitate; sve filmove koje ste nedavno gledali i omiljene sportove za gledanje ili sudjelovanje. Ne govorite o svom razvodu ili posljednjem dečku. Ako imate djecu, možete ukratko pričati o njima – nemojte dosaditi svom spoju satima priča o svojoj djeci.

5. Upotrijebite svoje vrijednosti kao putokaz: znajte što vam je najvažnije i provjerite ima li vaš partner slične osjećaje. Obratite posebnu pozornost na sve što vam čini neugodnim – vaša crijeva su obično u pravu!

6. Odaberite mirno mjesto gdje možete razgovarati: najbolji je sastanak u kafiću ili knjižari. Možda se odlučite prošetati ako vam se čini kako treba. Nemojte se uključiti u obrok jer plaćanje obroka može postati problem. Također, nemojte ići na predstavu ili film gdje je teško razgovarati.

7. Planirajte maksimalno jedan do dva sata: Svrha je vidjeti osobu i osjetiti osobu. Najbolje je ne odugovlačiti datum. Osim toga, morate ostaviti neke stvari o kojima ćete razgovarati tijekom sljedećih spojeva!

8. Najbolje je sastajati se tijekom dana: Opuštenije je sastajati se kasno ujutro ili poslijepodne tijekom vikenda. Tjedan dan navečer je sljedeća najbolja stvar. Vikend večeri su preveliki pritisak i osjećate se kao ozbiljan spoj. Možda ćete biti u iskušenju učiniti stvari zbog kojih ćete kasnije požaliti!

9. Uvijek budite ljubazni i ljubazni prema svom spoju – čak i ako niste zainteresirani: nikad ne znate gdje ćete ga ponovno vidjeti i tko su mu ili njezini prijatelji. Uvijek se ponašajte prema ljudima onako kako želite da se prema vama ponašaju

10. Ako sve prođe kako treba: Žene – budite otvorene za ponovno izlaske. Istraživanja su pokazala da su se žene udavale za muškarce koji ih u početku nisu baš zanimali. Muškarci- vjerujte svom crijevu- ako vas ne privlači- budite ugodni i iskreni. Nikada nemojte reći: “Nazvat ću” i ne zvati!

Slijedeći gore navedene savjete najvjerojatnije ćete imati ugodnije iskustvo prvog spoja. Nadamo se da će to dovesti do budućih datuma ako tako želite!

Objavljeno dana